Pages

Banner 468 x 60px

1
 
Showing posts with label Handphone/Ponsel. Show all posts
Showing posts with label Handphone/Ponsel. Show all posts

Monday, March 26, 2012

Samsung Galaxy Note, Beautiful :)

0 comments
Setelah browsing di mbah Google, akhirnya kutemukan bahwa Samsung Galaxy Note bakal diupdate ke Android 4.0 alias Ice Cream Sandwich... Auuuwww padahal dah pengen banget miliki smartphone super smart ini... kalo kayak gini, gimana ga harganya tambah melambuuungggg...
Keren bangge.. sueeerrr dah...mupeng :(



The Samsung GALAXY Note is the first phone to go over the 5-inch screen mark with its 5.3-inch Super AMOLED screen with a resolution of the whopping 800 x 1280 pixels (WXGA), resulting in pixel density of 285ppi. It also stands out with its built in stylus and apps supporting pen input. Under the hood, a Samsung 1.4GHz dual-core chip powers Android 2.3 Gingerbread skinned with TouchWiz. The Galaxy Note also sports an 8-megapixel rear camera capable of 1080p video recording, while up front there is a 2-megapixel shooter.
Pros
    very big display (5.30 inches)
    Fast mobile data support (4G)
    High pixel densitiy screen, over 250ppi (285 ppi)
    High-resolution display (800 x 1280 pixels)
    Supports special active stylus for input
    Dual core processor
    Very fast processor (1400 MHz)
    Lots of RAM (1024 MB RAM)
    High-resolution camera (8 megapixels)
    HDMI connector for TV-out (via microUSB)

Cons

    The huge dimensions allow it to be used as a brick replacement

Spec
General     2G Network     GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network     HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network     LTE 700 (region specific)
Announced     2011, September
Status     Available. Released 2011, October
Body     Dimensions     146.9 x 83 x 9.7 mm
Weight     178 g
     - Touch-sensitive controls
Display     Type     Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size     800 x 1280 pixels, 5.3 inches (~285 ppi pixel density)
Multitouch     Yes
Protection     Corning Gorilla Glass
     - TouchWiz UI v4.0
Sound     Alert types     Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker     Yes
3.5mm jack     Yes, check quality
Memory     Card slot     microSD, up to 32GB, 2 GB included
Internal     16GB/32GB storage, 1 GB RAM
Data     GPRS     Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
EDGE     Class 12
Speed     HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE
WLAN     Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
Bluetooth     Yes, v3.0 with A2DP, EDR
NFC     Optional
USB     Yes, microUSB v2.0 (MHL), USB On-the-go
Camera     Primary     8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, check quality
Features     Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization
Video     Yes, 1080p@24~30fps, check quality
Secondary     Yes, 2 MP
Features     OS     Android OS, v2.3.5 (Gingerbread), planned upgrade to v4.x
Chipset     Exynos
CPU     Dual-core 1.4 GHz ARM Cortex-A9
GPU     Mali-400MP
Sensors     Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Messaging     SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
Browser     HTML5, Adobe Flash
Radio     Stereo FM radio with RDS
GPS     Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java     Yes, via Java MIDP emulator
Colors     Black, White
     - S Pen stylus
- Active noise cancellation with dedicated mic
- NFC support (optional)
- TV-out (via MHL A/V link)
- SNS integration
- MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player
- MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
- Organizer
- Image/video editor
- Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa integration
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input (Swype)
Battery           Standard battery, Li-Ion 2500 mAh
Stand-by     Up to 960 h (2G) / Up to 820 h (3G)
Talk time     Up to 26 h 10 min (2G) / Up to 13 h 30 min (3G)
Price? cuma sekitar 6,7 juta ajah :(
ato ada yg mau jual bekas tp masih bagus??? *ngarep:(*
Read more...

Saturday, April 10, 2010

Trik Cek Keaslian dan Kualitas Handphone

0 comments
Cara melihat kualitas handphone atau ponsel Anda adalah dengan mengecek nomor International Mobile Equipment Identity (IMEI) ato kode suatu perangkat barang. Buat yang bingung dengan caranya, bisa contoh trik berikut ini :

Ketikkan di hape Anda : *#06#

Setelah Anda mengetikan code tersebut maka akan muncul 15 angka, seperti contoh no seri 434566106789435.
- Jika angka ke tujuh dan delapan adalah angka 02 atau 20 itu berarti hape tersebut dibuat di Asia dengan kualitas yang jelek.
- Jika angka ke tujuh dan delapan adalah angka 08 atau 80 itu berart hape tersebut dibuat Jerman dengan kualitas lumayan.
- Jika angka ke tujuh dan delapan adalah angka 01 atau 10 itu berarti hape tersebut dibuat di Finlandia dengan kualitas bagus.
- Jika angka ke tujuh dan delapan adalah angka 00 itu berarti hape tersebut dibuat di Perancis dengan kualitas paling baik.
- Nah kalo nggak ada dari salah satu diatas, berarti hape Anda tidak jelas kualitasnya.
- Untuk BB (BlackBerry) angka ke 7 dan 8 jika 03 berarti produksi terbaik

Semoga bermanfaat.
Read more...

widgets